Gratis

Till alla Iphone användare:

7-eleven bjuder på Maxim Recovery Drink gratis. För att att del av erbjudandet behöver du en Iphone. Därefter behöver du ladda ner den kostnadsfria appen från 7-eleven. Skriv in ditt mobilnr för att få en värdekupong för Maxim Recovery Drink.

 

Erbjudandet är värt 22 kr. & kupongen kan användas fram till 6/2


Jordglob sökes!

Vi hade en sånhär när vi var yngre och jag hittade en på Tradera.se för ett tag sen men så glömde jag lägga bud på den *smart som jag är* så någon annan hann få den... är det någon där ute som har en och önskar sig göra av sig med den? Ska ge den i present till äldre syster, hon skulle nog börja gråta av glädje för en sån. Någon som vill hjälpa mig hitta? :)

(bilderna är från snubben som la ut denna på auktion, så inte min..)

Vilken ska jag välja?

Jag en människa med väldigt stor beslutsångest måste ha lite tips från er... vilken skulle funka?
What do you thing?

Ful byrå

Just de, jag har inte nämnt att jag var och köpte en begagnad byrå från blocket.se häromdagen.. och igår gjorde jag min första stora tabb.
Skulle slipa rent byrån lite för att den är skitig som f-n och är ful som "jag vet inte vad" så som den ser ut nu, så skulle jag vara såndär "smart ass" haha och tänkte om jag tar ena lådan till badrummet och slipar den där så lär det inte bli så dammigt? Eh? *FEEEEEEEEEEL!!!* Eller kanske delvis men smart som jag är...stängde jag inte dörren haha. Så jo dammet spred sig.. jo hela jag var en stor hög damm... och jo jag hade typiskt precis dagen innan städat rent heeela huset. Från tak till golv... Det var bara att sätta igång igen med städningen efteråt. Sätt i gång, dammtrasa i ena handen och städmedel i andra.
Så resten av byrån får vänta med slipningen tills jag hittar en bättre slip till att börja med och sen isolerat hela det rummet där jag ska slipa nästa gång. När den dagen nu kommer komma vet jag inte... Lets wait and see :)
*Ingen bild ännu*

Nåt-hing

Idag var det verkligen en skum dag. Av någon anledning kunde jag inte somna igår förrän lite innan 5 på natten/morgonen. När jag märkte hur sent det var börja jag oroa mig vilket ledde till att jag inte kunde somna alls (detta innan jag somna..). Jag börja stressa upp mig själv för att jag skulle vakna vid o9.oo för att ta min medicin som jag försöker hålla mig till. Så det skulle ju inte bli många timmar sömn och tankarna börja rulla vidare och vägra lägga sig... till slut då lite innan 5 kunde jag somna och när väckarklockan börja pipa lite innan 9 var min kropp heeelt stel, speciellt nacken. Jobbigt! Kändes som om jag inte hade sovit något alls... så efter medicinen försökte jag somna om men det gick inte så bra... gick runt i huset som en zombie.
Jag fortsatte att gå runt som en zombie resten av dagen utan att göra något. Antar att det var mitt sätt att "vila ut". Jag försökte pigga upp mig genom att laga något att äta, resultatet vart sådär... duglig mat. Försökte pigga upp mig genom att tänka ut saker att göra som pyssel och så men jag orkade inte, orkar fortfarande inte. Hoppas jag då kan gå och lägga mig tidigt så jag vaknar utvilad imorgon... shall we see the resault? hehe
Jag uppdaterar imorgon om vilken tid jag somnade idag.. God natt!

Funny

Höll på att kolla på skyltar till toan så kom jag över dessa! :D
Kan hittas här!
Undrar hur familjen skulle reagera när de kommer över och man har en sån här *asg*
Bilden hitta jag här på denna blogg

Soligt roligt

Ännu en morgon då solen skiner rakt in i mitt rum när jag ska upp för att ta min medicin. Känns härligt, men eftersom det är morgon solen jag ser så håller den inte länge. Men ljust blir det iallafall! Jag skulle egentligen ha åkt till ett tidigt möte idag men jag avbokade. Kände mig jätte seg när jag vakna och nu 1h efter känner jag mig inte lika seg och tänker att jag borde väl ha gått iallafall..men men jag får ta de lugnt istället (vilket jag behöver) :). Kanske pysslar med något hemma istället, typ syr klart min gardin eller bestämmer mig för vad jag ska göra med hall väggen eller kanske t.o.m börjar sandpappra en ful gammal byrå jag hämta igår...ja, vi får se hur det går helt enkelt :)

Trötter

dag hann jag göra en kort lista med saker jag behöver göra, kändes skönt att kunna bocka av 2 punkter *skrattar*
inte gör att jag gjort något stort idag...men jag känner mig helt slut just nu, kan det vara att jag kanske är på väg att bli sjuk eller bara är låg på vitaminer i kroppen? Åkte till IKEA idag (äntligen) för att returnera några saker jag hade köpt förra månaden, ironiskt nog kom jag på en massa saker jag behöver köpa, när jag var på väg tillbaka hem...just från IKEA *skrattar* får se om jag har vägen förbi där igen denna vecka. Vad tror ni? I think Nooot!
Så när jag väl var tillbaka hemma så plockade jag undan lite snabbt (i köket) och skulle ta en kort tupplur... blev en timmes sömn. Så återigen har jag inte mycket att komma med för dagen. Får se vad morgondagen har att erbjuda. Jag som inte ens orkar tänka på morgondagen för det stressar upp mig när jag kommer på att jag behöver storhandla och rusta upp lite här och där...plus en massa möten som vanligt... *zzz*
Med det sagt så avslutar jag för dagen, c ya

Storstädning på G

Igår hade jag så tråkigt att jag inte visste vad jag skulle göra...vid sånna tillfällen är det ironiskt hur man börjar städa tycker jag... jag gjorde en sådan där STOOOOR städning! Men än har jag lite kvar idag, t ex orkade inte diska igår eller städa databordet. Får försöka göra sånt smått idag. Kanske ska ta en snabbrunda till IKEA också och lämna tillbaka lite grejer jag hade köpt förra månaden...ångrar mig nu. Om det nu inte blir någon IKEA idag heller (jag som skjutit upp på de i nästan 2 veckor nu) har lite andra saker att göra ... hemma. Måste hänga upp gardin... fixa gardinstången. Köpa en list till den lilla köksväggen som jag började leka med under veckan. Köpa träskiva för att sätta upp micron på. Så det ser ut som om jag trotts allt behöver ha vägen förbi IKEA och Kungens Kurva.
Jag har inte hunnit eller orkat skriva vad jag gjort under dessa dagar så jag varit "borta" från bloggandet, men det är som ni märker själva inget stort som har hänt. JO, en grej...min systerson sov över i fredags! Det måste vara höjdpunkten för denna gång hehe. Hade ju inte träffat honom på nästan 2 månader så man saknade honom rätt mycket.
Making a U-turn nu så... jag behöver köpa lite städgrejer hem ... får se om jag hinner med det idag. En sån "mopp" med microfibers grejsimåjs ... det blir så dammigt i mitt sovrum och det känns onödigt att ta fram dammsugaren när det bara är små damm som dyker upp... Aja nu måste jag tillbaka till min "tidiga morgon".. c ya

Äntligen!

Idag fick jag träffa min systerson som jag inte träffat på ungefär 2 månader!!! Helt sjukt, har saknat honom super mycket! Kändes som om han var lite sur på mig ett tag men så när vi pratade i mobil tidigare (via hans mormors mobil) så lät han inte ett dugg sur eller något sånt. Lite sent men jag åkte in till stan för att träffa familjen, vart inte mycket där för systersonen ville vara med mig och orkade inte gå runt i stan, så vi åkte hem till mig istället. Väl hemma satt vi och kolla lite på Japansk anime, som jag lyckats vänja honom vid, sedan gick vi ner för att handla lite mat och annat. Väl på väg hem vart han lite kinkig (antar för att han var hungrig) sen lugna han ner sig igen (efter maten). Han sa godnatt vid 22 tiden och då var han helt slutkörd. Han brukar annars vara uppe till rätt sent när han umgås med mig, inte för att jag gillar det men men... Det känns jätte skumt att han beter sig helt vanligt idag..och som om det inte vore ända överraskningen så hörde en mycket kär vän av sig, helt glad och strålande.
Det känns jätte bra när man ser folk runtom en är glada :)

Blockljus

Gjorde det här blockljuset för någon vecka sedan av alla stearinrester jag hade sparat ihop. Hade ingen kamera vid det tillfället så jag kunde inte ta bild på hela högen av stearin jag fick smälta samman men men så här har vi reslutatet...

Fin dag

ädret var ju bara för vackert idag! Molnfritt hela dagen och fortfarande, klockan är strax halv 12 på kvällen... clear sky clear view på den vackra fullmånen. Känns nästan magiskt eller va säger ni?
Nu gjorde jag en liten tabb och utnyttjade inte dagen helt men det gör inget, jag fick en fin utsikt av den iallafall :). Hade ett möte 11 på förmiddagen sen vid halv ett tog jag en liten snabb runda ner till centrum för att köpa en ny kalender sen hem igen. Hade några samtal att ringa så efter att dem va klara tog jag en liten tupplur vid 16 tiden. Skulle ha fått besök idag av en vän men den jäveln dök ju aldrig upp, fick mycket senare reda på att han var sjuk och hade somnat så fort han kommit hem från jobbet.... *---* (jag säger inget min tysthet får stå som svar...)
Mer hände inget för min del...lekte lite med min köksvägg. Fick städa ordentligt efteråt men jag klagar inte, eller jo kanske lite då hehe. Såg på en tecknad film efter allt stökande, mer om den vid nästa inlägg..
Jag tog några bilder oxå och här kan ni se vad ja menar med fint väder--

Things to do today:

1. Just stay in bed all day! (I wish) :p
2. Try to fix the kitchen I messed up the other day.
3. A few phone calls here n there
4. Go to IKEA (not a must but I still need to do it)

Up with the sun

Alarm clock went of @ 9, and for the first time I could see the sun actually shine in to my room, no clouds or nothing a very "take a pic moment"..but thanx 2 my phone cam the picture didn't come out as shiny as I wanted. But im not complaining, or am i? Soon its 11am and my day will start..but for now I want to stay in bed just a little longer ;)

Nyåralöfte?

Gjorde några av er några bra Nyårslöften nu när vi kommit in i ett nytt år? Brukar ju bli att man lovar massa men gör inget av de, hur har det gått för er? Börjat på det ni lovar än eller väntar ni? Hur ska man göra för att hålla det man lovar? Varför blir det att man lovar en massa men gör inget av det eller bara halvdant?
Själv gav jag inga nyårslöften alls, jag firade nästan inte ens. Var hos mamma och "firade" med henne ungefär...lite innan tolvslaget kom moster och kusin över. Very "wohoow" moment visst :p
Åren har väl börjat sätta spår antar jag...?
Men jag gick ut för att självklart se på fyrverkerierna och det såg jätte fint ut med en massa ny snö :)

Late late late

Så för att beskriva mig lite kan jag väl börja berätta hur min dag varit. Jag hade ett viktigt möte som jag kom sent till, 20 min, anledningen? Thats just me!
Jag har:
svårt att passa tider, man ska Alltid "bara göra" det ena och det andra (som Alfons Åberg i "Jag ska bara...", boken är så gott som skriven till mig) precis innan man måste ut genom dörren... anledning? Thats just me! haha
Men jag arbetar på att bli bättre, jag lovar, så inget ont här inte :)


Taste D Flavor!

Härmed föddes denna sida och....
Kändes lite jobbigt att krysta fram ett namn, men jag lyckades tillslut! hähä

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0