Känns som om ..

... jag håller på att bli sjuk(!?), sitter och fryser och ska strax krypa ner i soffan för att kolla på lite anime *hihi* men ville ta lite tid och blogga, har inte gjort det på några dagar ju! Fastän mina möten har minskat rätt mycket nu så har jag inte tid att sitta och blogga känns det som, dyker alltid upp något som ska ta min tid :/ *vill ha en riktig semester*, få chansen att åka bort och verkligen bara koppla av!

Ny dag nya drag

Så måste vi se på saker, annars blir det lätt att man trillar ner och har svårt att se framåt. Det vi människor har svårt med är väl att se just det här, ny dag nya drag. Vi stänger in oss för mycket (men att dela med sig för mycket är heller inte så bra), men de behöver jag inte säga när varje ny röst skriker det hela tiden.
Så nu... tillbaka till dagen, även om det är en molnig en.

God natt

Så dags att sova, är rätt slut efter en lång promenad idag


Reseguide - Mitt liv i Turkiet (Vikingkiz)

Denna blogg är inte så mycket reseguide men jag ville ändå rekommendera den, dels för att hon (tjejen som bloggar) ger en annan bild av Turkiet och dels för att det är ett otroligt vackert land! Det handlar om en ung kvinna vart liv man får följa i bloggen, hon tar upp allt möjligt i bloggen, i och med det får man chansen att se Turkiet från ett annat perspektiv. Vad jag menar med det är att nästan allt man hör om Turkiet är antingen om politik eller turistorter, Turkiet är mer än bara de. Hon som skriver bor vid Svarta havsområdet och det är knappast något man ser eller hör om i annat fall.

Bloggen "Vikingkiz" (bet. Vikingflicka) hittar du här!

Reseguide - Asienresor

Är du i tankar om att resa runt i Asien, men hittar dig inte fram i cyberdjungeln om rätt info såsom forum, hemsidor och dylikt. Kolla då denna blogg, en kille som rest i stortsett överallt i Asien och ger mycket av det goda och fina bilder att njuta av samtidigt! Fint och enkelt

Bloggen Asienresor hittar du här!
Gänget som åker runt påbörjar en ny Asien resa från och med den 21 Juni, så håll utkik och följ med deras äventyr!

Fint väder

Tog en promenad med en vän efter bio, in mot Söder från City. Såhär såg vädret ut då.


Bio - Kronjuvelerna

Lyckades bli en lycklig vinnare av bio biljetter till förhandsvisningen av Kronjuvelerna, kul va det men synd att man inte kan säga samma sak om filmen! Den var så kass att jag skämdes när jag kom ut ur bio salongen att jag ens gick för att se den... Inte värt ett öre att betala för (för dig som tänkte se den på duk), "humor" när det inte passar in "sorg" när inte heller det passar in och då är scenerna menade att vara seriösa. Sägs vara Drama, jag kallar det för slöseri med tid.
Och nyss läste jag på internet att filmen ska tydligen visas på tv i 3 avsnitt, 1 timme var (om det nu stämmer, i dont know), stämmer uppgifterna då ska ni absolut inte ta och gå på bio utan vänta tills den kommer ut på tv, och det var nått mot sen höst(?) jag minns inte vad som skrevs. På bio var den 2 timmar lång, så den har blivit rejäl förkortad med tanke på att 3 delar gör det till 3 timmar... Men men sen är det upp till dig om du vill gå på bio eller kan ta en främlings ord för det. Gratis var det för min del, jag har inte mycket rätt att klaga till sånt ;) (vilket är precis det jag gjorde haha)

Kronjuvelerna.

Vädret igår

Hann inte lägga upp igår men såhär såg vädret ut... Blev lite för mycket mot kvällen, då började man känna sig lite seg och nere pga allt regn, men det är ljusare idag (även om det är molnigt) så jag hoppas det blir bättre idag :)

Canvas fabriken!

Såhär ligger det till; bloggar man om Canvas fabriken får man hem ett par biobiljetter (?)... Ingen svår uppgift med tanke på att jag verkligen gillade deras tavlor, gick in på sidan och typ blev kär(?) :p
Jag måste deffinitivt skaffa mig en sådan tavla men det kommer få dröjja lite då jag fortfarande inte är klar med min lägenhet. Det kommer bli svårt att bestämma motiv och storlek och sånt.. Men aja nu till det viktiga...

"Tavlor på canvas sätter personlig prägel på din inredning! Vi erbjuder ett stort utbud av snygga tavlor i vårat galleri. Skapa en tavla med ditt foto på canvas. Våra tavlor har högsta kvalitet..."

Du väljer alltså antingen färdiga motiv eller något eget, betalar och får hem allt packat och klart. Enkelt och lätt som det ska vara!
Va tycks om dessa? Jag har svårt att välja..

Rosor tavla Blommig mur tavla
"Rosor" eller "Blommig mur"
varför inte "Magnolia"  Magnolia tavla
Klicka på Canvas fabriken.se för att komma vidare!

Gratis den här veckan

Fick hem dessa under veckan...

Världens Vetenskap:
Torkyväska:
Min allra första G.B! :D
Najs stuff! ;)

Ommålning

Har gjort om lite hemma, va tycks? :)
Har mycket kvar att göra med hela lägenheten men det går med små babysteps som man brukar kalla det. Men jag gillade resultatet av väggen, och det roliga var att inte många la märke till det, vilket jag gillade för det blev en liten fin ändring utan mycket attention.

Hårfärgning

Blev en rätt stressig dag, blev lite oförväntat men men (dagen alltså).. inget jag klagar på. Jag och nära vän skulle träffas för att hon skulle få håret fixat av lillesyster (som är frisör) lite efter 18 hade vi tänkt/planerat, allt kom igång efter 20. Jag hade ju vägen förbi mamma en stund så när jag skulle åka hem igen tog det lite tid och det blev lite onödiga samtal fram och tillbaka om hur var när man skulle fixa allt.. så mot slutet kom syster och min vän överens om att fixa håret hemma hos syster istället.
Blev lite småprat och skratt och lite snabb fika mot slutet :) fun as always när man är med människor man tycker om!
Resultatet = båda nöjda! ;)


Mina första ..

Fick den här av min lillesyster efter en massa tjatande om att jag inte har några solglasögon, kom som en överraskning faktiskt och glad blev jag :) *yaay mina första solglasögon* hihi

Av märket Peak Performance tack syrran!


Vädret idag

Tyckte det såg rätt coolt ut med molnen idag så jag tog en liten bild, och lite oförväntat så dök solen upp på eftermiddagen och typ stekte mig lite kan man nog säga medans jag väntade på bussen när jag skulle åka över till mama.


Vinnaren är...

Först vill jag bara säga att jag är ledsen att det tog tid för att lägga upp vinnaren, har haft det lite stressigt på sistone. Sedan vill jag tacka ALLA som var med på tävlingen, ni är super! :D
Sist men inte minst, vinnaren..
Den lyckliga vinnaren av armbanden blev Sofie! Tack och Grattis! :D
(Nu hann jag inte ta någon bild på hennes armband hon valde men den liknar armbanden nedan)

Tack för idag

Nu är jag helt slut och ska ta och sova lite, har ett möte imorgon samt tid hos tandläkaren! Får se vad som sägs imorgon angående mina tänder *my precious*


Kreatima!

Hade en kupong från Kreatima där man fick hämta en skissblock med penna gratis! De va ju roligt.


Myrorna..

Var på Myrorna idag av en ren slump, gick in i butiken utan att veta först att det var just Myrorna, där hitta jag dessa saker..
Plåtkruka för en liten slant, som jag använde för att plantera min mörka Lejongap blomma i :)
Den här är helt ny, oanvänd, hittade även denna på Myrorna *super söt*
är betydligt glad av mina fynd jag gjort idag :)

Gratis mascara

Fick hem min L'Oreal mascara för någon vecka sedan och har använt den sedan dess, gillar den starkt!

Omega-3

En tid sedan fick jag hem några undersökningsblanketter för att hjälpa till Pharbio Omega-3 med att göra en undersökning bland vänner runtom mig, jag var en Omega-3 Ambassadör med andra ord. Och som tack för hjälpen fick jag 3 st burkar av deras Forte. Det var det jag valde, man kunde välja bland några andra samtidigt. Så nu har jag börjat ta en tablett dagligt, får se hur resultatet blir :)
Vill du oxå va en Omega-3 Ambassadör klicka på bilden för att gå vidare...


Gratis drycker

Här är några drycker jag lyckats fiska :) *gott gott*


This one is for you

Eftersom jag vet hur mkt min lillesyster gillar en viss Japansk animerad serie (bara denna serie) så hoppas jag att hon gillar det här :)
(jag)Gif sailormoon Gif sailormoon(syrran)

Sailor Moon Darien Moonlight Kiss (Water Reflection)

Jag har glömt..

att gratta min yngre syster på hennes födelsedag som var den 7 Juni! Jag är så sämst :( så jag tänkte.. "bättre sent än aldrig" hoppas det funkar hehe.
Grattis i efterskott!

Bloggtävligen är slut

Från och med nu är bloggtävlingen slut och i dagarna kommer jag att presentera vinnaren via bloggen och mail :) Vill tacka alla som varit med och önskar Er Alla Lycka till :)!
 thank-you Glitter graphics

Min fotobok har kommit

För ett bra tag sen så var jag med i en bloggtävling där man skulle blogga om Fotoklock.se (var från en annan blogg innan den här börjades) för att vinna en egen fotobok, rätt cool grej det där med fotobok, så nu har jag fått hem min alldeles egna bok jag gjorde av min lilla resa till Egypten, liten resa stora minnen stor betydelse, därför valde jag att göra en bok om Egypten.

En bild säger mer än 1000 ord?



Pyssel

Vad kan man göra med en vit plastkruka och en siris rosa sprayflaska?
;)

Ballongerna anfaller..

Eller det såg ut så iallafall när man titta ut genom fönstret, såg rätt roligt ut. Och om man är lite sci-fi vänlig som jag är så sätter fantasin igång :p

Sjukhus besök

Tidgare på fredagen hade jag tid på Ersta sjukhus (lite varning för old people där, det är istortsett bara pensionärer där) men vilken utsikt dem hade vid sjukhuset!
utsikt över hela Gröna Lund
Jag gjorde en såndär pinsam grej efter sjukhus besöket, jag gick dit för att röntga mina händer och fötter, pga min reumatism, så man kan väl säga att jag var "frisk" när jag lämna sjukhuset och blev "sjuk" efteråt, när jag var på väg därifrån för att möta upp en vän så råka jag gå in i en stolpe! Jag höll på att leka med min mobil för att titta på kartan för att ta mig till rätt ställe så utan att se mig för knäa jag stoplen framför mig haha! Jag hade redan ont i mitt vänsta knä så knäa jag stolpen med mitt högra knä.. gissa hur det kändes att gå därifrån efter det hahaha!

Picknick med tjejerna

I fredags så hade jag en liten picknick med tvä vänner från mellan/högstadiet, måste säga att det var verkligen jätte trevligt! De två hade i sin tur med sig två andra vänninor som man lärde känna också samtidigt. Finns inte mycket att säga förutom att lägga upp lite bilder på det hela :)
vi fick besök lite av 3 vildkaniner, gulligt
gjorde min egna lilla brasa efter att ha grillat för att hålla mig varm
gatorna var helt tomma när vi gick hem, sent blev det men kändes som om klockan inte alls var så mkt.

Sista dagen för tävlingen

Idag är det sista dagen för min bloggtävling, så skynda att vara med om du redan inte är det. För dem som är med kan jag bara säga, Lycka till, till :) Jag hoppas på det bästa :) Tack också till var och en av er som tagit er tid för att vara med, det glädjer mig att ni är med.
Så som sagt, sista dagen... har du inte hunnit blogga om dessa fina armband så gör det nu nu!
Idag 20110612 kl 23:59 tar tävlingen slut, vinnaren kommer att presenteras här på bloggen och kontaktas via mail under de kommande dagarna.

So fresh so pink

Har nu lyckats byta ut min design på hela min blogg *nöjd och glad* :)

Fototävling - får man vara med?

Jag har precis skickat in mitt bidrag till Laholms Tidning, de har en tävling på gång som du hittar på deras Facebook sida. Mitt bidrag blir min bild jag tog för snart en vecka sedan, nere vid Trekanten i Liljeholmen (Stockholm)... håller tummarna att man kommer med och att man får några röster :)

Fula buss

Jag var och besökte mamma till nu och gick ut lagom för att hinna med bussen till att se bussen åka förbi mig när jag väl var framme vid busstationen. Den stannade inte ens till :(. Trasigt läge. Får väl bli att jag får vänta 30 minuter på nästa.

Tävling tävling

Du har väl inte missat min bloggtävling? Den 12 Juni tar tävlingen slut så skynda med att vara med! Gå inte miste om en chans att vinna fina armband, antingen till dig eller varför inte som student present till någon du känner!

Hmm

Funderar på om jag ska ta en snabb runda ner till centrum innan dem stänger, eftersom det är Nationaldag så stängs dem tidigare, kl 18.

Ny nagellack

Köpte en ny nagellack för en tid sen men använde den för första gången idag, fin ljus rosa färg :)



Trött & i värk

Helt plötsligt så sjunker ögonen, ska sova strax de è bara knät som värker och irrar igen ! Mer regn på väg in?

Nykommlingen

Märkte nyligen att ett frö jag sått börjar växa. Vi får se hur mycket det växer och om den ens håller i sig. Det jag hade planerat var Kiwi, som jag hade tagit från lillesyster :) *håller tummarna* att det går bra. Det kanske är sent att plantera men jag har ändå en lugn sommar framför mig hemma så för mig gör det inget om det växer lite sent.

Fin blomma

Idag plantera jag några av blommorna jag köpte igår. Fint blev det tycker jag. Krukan jag använde var vit förr, sprayade om den till rosa, alltid kul med fina färger i hemmet..

Hemmafru?

Ibland, dagar som denna, känner jag mig som en liten hemmafru, enda skillnaden är väl att jag varken har man eller pojkvän. Jag är mun egna fru :p. Men som sagt.. ibland känns det så. Min dag börja medan att jag vakna lite innan 10, låg kvar ett bra tag och tänkte på allt möjligt under tiden. Strax innan 11 steg jag upp för att sen direkt gå ner till tvättstugan för att se om det fanns någon ledig plats. Jag hade inte tvättar på ett rätt så bra tag! Lyckligt nog när solen skiner så sitter inte många inne som mig, så jag passade på att utnyttja denna chans. 4 maskiner blev det på första rundan! De sista maskinen hann jag inte torka kläderna så när jag leta efter en ny tid så märker jag att nästa tvättstuga (vi har två i denna byggnad) är ledig! *lucky*.. det blev, bokning, upphängning av de fuktiga kläderna, rusa upp för att hämta mer tvätt, slänga in kläder i maskin, rusa upp för att ta en snabb dusch, skynda ner för att vika och sådant.. för att sen stressa hem igen och skynda mig ut. Skulle träffa mamma för att åka iväg för att köpa blommor... Hann med en snabb frukost tidigare men ingen lunch. Så jag har stressat och hållt igång ändå sen i morse så ni kan gissa om jag är orklös just nu!
Men glad är man ändå för nu behöver jag inte oroa mig över tvätten på ett bra tag ;p

Nu förtjänar jag mig en kort vila faktiskt tycker jag :)

Flower del 3

Köpte både rosa och lite mörkare färg av dessa Lejongap.

Flowers powers

Lite lila också :)

Flower power

Va och köpte lite blommor till min tomma balkong idag med mamma.

Bloggtävling

Du har väl inte missat min bloggtävling där du har chansen att vinna en sådan här fin armband :). Gäller till den 12'e Juni så skynda på!


Servicen väntat

Jag ska lämna in min mobil på service men samtidigt så vill jag inte det för jag precis lärt mig blogga via mobilen, känns taskigt haha. Men off it goes snart :)

Blommor

Det är fint med blommor sånt tycker jag om :)

Måltid

Frukost vid lunchtid men vi klagar inte :)

Fin början på dagen


Fin promenad innan lunch/ sen frukost :)

imag0428 (MMS)

Fin promenad innan lunch/ sen frukost :)


Sexy has a blog!

I luv this girl! seriöst hon är inte bara läcker (att man önska att man vore en kille bara för att kunna haffa henne) men hur söt som helst också! Är du en som gillar att läsa blogg så måste du absolut läsa den här tjejens! Go danni go! *skrattar*
Klicka på bilden så kommer du direkt till hennes blogg ;D

RSS 2.0