Seg som en tupp

Känner att jag är lite seg nu för jag sov lite oroligt, hade ett tidigt möte som gjorde att jag stressa upp mig helt i onödan som jag alltid gör men så ja.. nu är jag lite seg och tänkte ta en liten tupplur. Ska vid 17 träffa upp en kompis och utföra liten grej jag borde ha gjort förra året. Men vi får se om jag lyckas. Jag har inte mycket att blogga om nu under sommaren märker jag för jag gör inte mycket om dagarna, så jag får väl samla på mig lite av energin för jag vet (känner det på mig) att hösten kommer vara stressig! Vilket får mig redan nu att känna ångest över det. Men men... vi får ta en dag i taget.

Sand <3

Ska stå Leo men man ser inte det så bra

Temptation

Nya sängkläder som förmedlar lite ...


Min paprika

Märkte idag att min paprika har börjat blomma! :D

Gotland!

Som jag skrev för någon dag sedan var jag i Gotland för en vecka sedan ungefär. Inte för att jag gjorde något speciellt, det blev mer "terapi" och avkoppling haha. Såg inget av Visby bara någon timme innan färjan skulle avgå och det var för att slösa lite på tiden tills dess. Men här har ni lite bilder iallafall

Ops!

Har ännu inte haft tid för bloggandet men kanske ska ta lite tid nu och kladda ner lite när jag ändå inte gör mycket :)

Destination Gotland

Jag åkte över till Gotland för några dagar och därför har jag inte haft eller hunnit blogga. Inte för att jag gjorde något speciellt där men jag bloggar mer om det senare, nu har jag lite fullt upp här så jag måste avsluta :) Vi ses!

Resultatet

Blev lite Chabby Chick stil men det kanske är mitt "nya jag", jag gillar det iallafall klagar absolut inte
För att det inte skulle bli för mycket vitt så hände jag upp min coola pussel tavla jag och mama satt och pyssla på för något år sen, 2000 bitar.

Pysslade till lite mina blockljus också:

Mitt stora proj. 2

Här kommer det bilder på mitt stora proj. nr 2, denna byrå fick jag lida för men som man brukar säga "lida pin för att vara fin" eller något sådant...

grovt äckligt i början:
fina reslutatet:

Stora projekt 1

et här är något som tog bra krafter, men resultatet blev som ni kan se, vitt :)

före:
efter:

Power-walking

Igår gjorde jag något jag inte har gjort på ca 7 år, jag gick ut och skutta mig runt området. Halvt jogga och halvt gick jag bara snabbt, power-walking som man brukar kalla det. Jag har saknat det, det märktes :D! Jag fick sån kick när jag joggade lite lätt och hade musik i öronen att jag bokstavligt hoppade runt en stund haha. Jag har inte kunnat göra det här på minst 6-7 år pga mina knän, då jag verkligen njöt av varje steg jag tog. Och det som gör allt ännu roligare är att jag idag inte hade någon träningsvärk eller smärta i knäna som hindra mig. Det är verklingen en obeskrivlig känsla. Verkar som om min medicin har gjort en bra possitiv resultat än så länge. Jag började på en ny sort förra veckan... och vi tackar för det!
Ville ut idag också men jag ska nog inte slänga mig in i nya grejer som kanske blir för mycket för mig på en gång, så jag får lära mig att stå ut, dock gick jag ut en snabbis till centrum för att handla lite mat och lite snabbmat från Mc Donalds hehe. Det får räcka för dagen. Med det sagt så hoppas jag på en ljus fortsatt sommar med många dagars springande längre fram :D
Aya... err... Konata running

Regn på väg in

Det är ca 03:30 nu och redan är regnmålnen inne över landet ... det kommer vara regn i några dagar nu .. det känns tungt. Inte för att det är lätt men försök att hålla humöret uppe även dagar som dessa :) (jag försöker intala det till mig själv samtidigt)
Nu är det dags att ta och sova lite, natti

Pyssel på gång..

Sitter och försöker pyssla lite, sätta ihop ord. Men enligt min lillebror låter alla meningar jag gör "Gay" haha... Jag och mitt ordförråd kommer inte överens alltså. Det står helt still och jag har tråkigt, vad gör man då?

Updat: Blev klar med pysslandet nu, resultatet blev såhär..
Va tycks? :)

Helt tomt

Skumt nog så är hela bil vägen tomt, brukar alltid vara några få ute annars, guess I'm luckyy

Så ja..

Nu har jag klippt mig, japp jag gjorde det helt själv! Blev trött på att VÄNTA! Blev ungefär 10 cm kortare men de får det bli.. nu måste jag bara lära mig hur man tunnar ut håret med såndär sax så kan frisören slänga sig i väggen, men tills dess måste jag nog fortsätta gå till en salong. Nu vet jag inte om det blev ojämt eller inte, jag har så tjockt hår så man ser det ändå inte, så.. ja.. jag bryr mig inte helt enkelt haha :D

På tork

Hann inte torka allt jag tvättade idag så nu ser det ut såhär i min lägenhet
har hängt allt i mitt rum för att det ska lukta gått när jag går in för att lägga mig hähä, men men tvättandet är klart för dagen så tills nästa gång får jag väl ta och njuta av lite rena kläder ska bli skönt.

Dags för lite tvätt...

Eller så lite är det inte så jag hoppas jag hinner inom min bokade tid, man har ju bara några få timmar på sig

Blommor är fint

Köpte den här blomman för 2-3 veckor sedan om jag inte minns fel.. och den blommar på så fint, köpte den för någon slant för den såg lite vissen ut.. men med lite jord och vatten fick den liv igen.
Är det någon som vet vad för sorts blomma det är?

Sunrise

När man lägger sig sent och solen ändå går upp tidigt, då passar man på :)..
Bilden togs 2001-06-27

Det växer potatis!

För en tid sedan planterade jag lite potatis i hink, man har ju läst att massa gör samma sak så jag ville testa jag med. Såhär långt har vi kommit med det hehe

Varmt är det

Har inte skrivit på en vecka snart, behöver jag förklara att jag njutit av solen under den tiden? ;)
Jag ska försöka uppdatera lite mer i dagarna, nu när regn är på väg in hehe, jag klagar inte på varken solen lr regnet vi behöver båda för att gro och bli fina fina blommor :p. Det är min filosofi, tycker jag!
Men men inte för att sitta och babbla när jag inte har mycket att skriva, det är varmt varmt varmt och jag gillar det .. nu ska jag äta lite, ciao

RSS 2.0