Sol är härligt

Vackna lite sent idag men jag vakna till en klarblå himmel och fin strålande sol, det kan man inte gå miste om, inte nu iallafall när vintern börjar närma sig med stora steg :)

Hoppas man hinner njuta av en promenad innan solen går ner idag


Omklädnad av pall

Gjorde om en pall som jag hämtade från mamma förut när jag flyttade.. såhär blev det
Före

Efter

Så tråkigt att vara sjuk

Det enda jag har gjort under en veckas tid är just att hosta hela tiden :(

Lite pyssel

En liten kruka jag har pysslat på, blev inte så som jag hade tänkt mig när jag började men nått blev det iallafall.


Iphone fodral

För en tid sedan så fick man ett Iphone fodral från butik Gudrun Sjöden (i Stockholm) om man checkade in där med sin mobil, done and done, jag fick en :). Jag har ingen Iphone men 3 av 4 har det i min familj, så jag tänkte någon av de kan få den *hihi*. Roliga é att jag gillade den för den är färgglad, jag som gillar färgglatt. Men den passar inte min HTC HD tyvärr :(


Nivea ll

Om man blir glad över en liten ask Nivea kräm, då kan ni gissa hur glad jag blev när jag såg den här bland posten också hehe. Men allt gott har väl ett slut, så jag hade tänkt ge den som present till "x" snäll som jag är :)


Nivea l

Jag blev jätte glad när den här dök upp bland posten för en tid sedan, behövdes!

Så kan det gå

Skulle ladda min HTC och det här hände.. *suck*

Ååh så glad jag blev! *noot*


Det var en gång..

Känns som om det var ett bra tag sen jag bloggade.. och det var det ju. Jag har inte haft varken tid eller ork. För en som inte gör mycket om dagarna så har dem varit fullspäckade som omväxling. Med enkla ord så jag jag haft mycket att göra. Blev lite för mycket tänkande att man inte mådde så bra ett tag. Men att ta sig fram ett steg i taget är målet. Hur vet man att man är framme när man väl börjat gå?

Ska ta det lite lugnt nu, kolla lite anime me andra ord hehe. Höres snart?

RSS 2.0