Min dag

Dag och dag, jag gick inte upp förrän vid 12 så under resten av dagen gjorde jag inte mycket, behövde gå ner för att handla lite mat hem. Satt och baka igen lite nya muffins men dem blev inte lika goda som mina första men dem ser åtminstonde bra ut hehe och nu sitter jag på soffan och gäspar. Tog heller ingen vilo-paus tidigare under resterande eftermiddag så jag är rätt slut nu. Ska nog ta och sova tidigt hoppas jag. Får inte vända på dygnet som jag gjorde de senaste dagarna.. lagt mig allt för sent vaknat allt för sent.. inte bra med ond cirkel, måste brytas när man väl kan.iA!

Min bakgrundsbild

Brukar inte ha sånna här bilder men kunde inte motstå bildens skönhet, jag brukar för det mesta ha sånnadär gulliga gubbar eller något annat gulligt, anime galen som jag är :) men tydligen så sätter åldern lite spår på en iallafall.
du hittar bilden här

Bakning av cupcakes

Med succén från första bakningen ville jag testa mig på en annan sak jag velat baka länge väl, cupcakes! Man ser ju en massa bilder på bloggar och nätet inte tal om alla på facebook där dem lägger ut deras fina cupcakes (muffins), smått sugen smått avis.. jag gav mig in i det också, resultatet får bilden visa, mashAllah ;)
Jag kan nog säga att dem smakade lika mycket som bilden visar, super goda!

Bakning av kärleksmums

Har varit sugen på kärleksmums ett bra tag så jag bestämmde mig för att baka för en gångsskull. Saken är att jag aldrig brukar baka så jag kan nog lätt säga att jag inte är bra på det, tills denna gång, mashAllah mina första bakning i denna lägenhet blev en succé!
Fick frysa in rätt mycket för jag hade inte räknat med att det skulle bli en hel plåt men dem gick ändå snabbt åt då jag fick lite gäster över :)

Det här ser man inte varje dag


Gröna fingrar?

Hade köpt en Azalea för någon månad sen, det gick rätt bra i början. Tills detta hände :/
den dog!
Så jag får nöjja mig med mina andra blommor istället som dem här

Nått gick fel?

Vet inte hur det här hände men stackars föraren..det tog en tid för den att komma till rätta med lastbilen.

En vanlig soluppgång hemma hos mig

MashAllah!

Comviq kontantkort

Lite innan jul så stod det två tjejer och delade ut kontantkort till de som ville ha, jag letade efter ett enkelt nummer som man skulle kunna ge sin systerson.. fick lov av tjejerna att titta igenom deras bunt av kort. Jag hittade inte exakt ett super-enkelt nummer men jag fick lov att ta med mig några hem iallafall. Tack tjejer! :D

CHIC - Lindex

Köpte man senaste nummret av CHIC så fanns det en kupong där man kunde få köpa stay up's/strumpbuxor. Dont and check. Dem hade två sorters med 3 olika färger om jag inte minns fel, denna valde jag.
Invisible Stay up 10, färg: sand
har inte haft tillfälle att använda dem så jag har inte mycket att säga om dem just nu.

Musli test nr 1

För en tid sen (någon gång förra året) så fick man såndär sms kupong på olika varor, och jag fick till 3 olika serters muslin, så nu har jag gått och köpt ett paket av var för att testa vilken som jag gillade mest. Min första musli paket blev den här
Finax: Frukt och Honung
Gillar smaken och den gör det den ska, ger dig lite extra energi när du behöver det, så den passar bra till mellanmål fö min del. Ibland som frukost. Beror på vilket humör man är på när man börjar dagen. Men allt gott än så länge, ger den 4 av 5 :)

Jag har gått och blivit gammal..eller?

Verkar som om jag inte är mig lik längre. Av någon anledning så har jag slutat fira födelsedags och nyår. För mig var det som en helt vanlig dag på nyårsafton. Men visst är det kul att se på fyrverkerierna det kan jag erkänna :-). Här är några bilder jag hann ta..


RSS 2.0