Hårbotten som kliar

Det kliar som zzz... att man blir galen! Sen lägger det sig ett tag för att sedan börja klia igen. Satt och surfa lite på Google och sökte efter hemkurer man kan göra för att försöka milda på besväret, får se hur det går efter mitt första försök. Först oljade jag in hårbottnet med olivolja sedan schamponerade jag som vanligt på med balsam i slutet, oljan fick sitta i en stund, sköljde det noggrant. Sist men inte minst hällde jag över lite kalltvatten med äppelvinäger i, får se hur det går...sägs att det ska "lugna" ner hårbottnet. Vi får se vi får se :)
Klockan är rätt mycket och jag tror jag måste lägga mig, får inte vända på dygnet när man har nån sorts rutin nuförtiden :)

Earth Hour

Du  har väl inte missat att man ska (borde iallafall) släcka alla lysen under en timmes tid för att hjälpa vår lilla planet, med vad vet jag inte men du kanske vet mer .. Mer info hittas här annars.

Spontan middag

Började dagen rätt segt, kom inte ut hemifrån förrän efter 15 tiden, sedan blev det en liten visit hos pappa i någon timme, när jag precis kommit hem ringde lill-syrran och sa att storesyrran bjuder på middag så det blev att jag åkte dit direkt, vem tackar nej till mat vah? :P
Efter en god middag, Alhamdullilah, kom jag hem och tog tag i disken som jag samlat på mig i några dagar... så med enkla ord så har jag inte gjort mycket idag. Får se hur morgondagen blir... ska ta och varva ner nu så... im out :)

Pussel till helgen

Hade inte mycket att göra under den gångna helgen så jag tog fram mitt nya pussel jag hade köpt på rean, ynka 50:- och började röra om bland bitarna... inte visste jag att jag skulle fastna och göra klart alla 1000 bitar på 2 dagar haha! Såhär såg det ut iallafall
1'a dagen gjordes såhär mycket
2'a dagen blev den klar :)

Blodprov - check!

Gick och lämnade blodprov idag, skulle igentligen ha gjort det förra veckan haha. Jag vet alla läkare hatar mig för jag gör allt så som det kommer och inte när dem vill att jag gör det.. men jag skyller det på min svaghet, dont blame me :p. Skämt åtsido.. hoppas läkarna ser något på mitt blodvärde. Har känt mig grymt svag och seg de senaste 3-4 veckorna. Kanske har brist på någon vitamin eller järn? Lets wait and see :)

Shabby chick skåp såld!

Hade lagt ut min fina shabby chick skåp som jag köpte förra året via blocket åter till blocket, och idag kom respektive spekulant och köpte den. Lite ledsen faktiskt för den var rätt fin och jag la ut rätt mycket jobb på att få den så fin som den blev, men men allting har något gott i sig sägs det. Hade även pysslat till en passande byrå till den som dem fick med när dem kom för att hämta skåpet. Så antingen till helgen eller under nästa vecka blir det att åka över till mamma och hämta hennes gamla stora (rymliga) garderob, för det var just därför jag sålde skåpet.. jag fick inte plats med något :(. Jag har en känsla av att både syskonen kommer bråka om det nu haha. Båda kommer säkert säga "Men jag kunde ju ha fått den.." *Zzz*
Men att få en extra slant i kassan är aldrig fel, och dem kommer försvinna lika snabbt som dem kom :(
Baj baj fina vita skåp *vink vink*

AllTele - Suger

Har precis mailat in ett klagobrev till dem på AllTele om deras kundtjänst och tjänster. Får se hur det går...
Tack vare AllTele så har jag inte haft någon hemtelefon på några veckor nu :( och irriterande nog så behöver man betala för telefonen ändå.. men men allt ont har något gott med sig, visst?
Får se hur dem tar hand om detta ärende, be till Gud att det går smidigt hehe

RSS 2.0